Olej kokosowy EKO

  • Cocos Nucifera Oil, Olej kokosowy virgin

Przenika w głąb włosa, dostarcza mu wielu cennych składników, które sprawiają, że pasma stają się odżywione, miękkie i błyszczące. Jest używany również w balsamach i masłach odżywczych dla skóry ze względu na swoje odżywcze i nawilżające właściwości.

Olej kokosowy jest powszechnym składnikiem używanym w kosmetyce ze względu na jego stabilność i zdolność do zmiękczania skóry po nałożeniu na ciało. Posiada konsystencję masła. Jest bardzo skutecznym i popularnym kosmetykiem do włosów. Przenika w głąb włosa, dostarcza mu wielu cennych składników, które sprawiają, że pasma stają się odżywione, miękkie i błyszczące. Jest używany również w balsamach i masłach odżywczych dla skóry ze względu na swoje odżywcze i nawilżające właściwości.

Specyfikacja

  • Numer CAS 8001-31-8

Opiekun tej grupy zakupowej:

  • Menadżer Produktu
  • Product Manager

Napisz do nas

*Wypełnienie pola jest obowiązkowe

Administratorem Państwa danych osobowych jest Cortex Chemicals sp. z o. o. z siedzibą w Tarnowie. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu odpowiedzi na zapytanie, a także przedstawienia informacji handlowych i/lub wysyłki newslettera, jeśli wyrazili Państwo na nie zgodę. Wyrażone zgody mogą być wycofane w każdym czasie. W tym celu proszę wysłać e-mail na adres odo@cortexchemicals.com.
Pełne informacje o zasadach przetwarzania danych osobowych znajdują się „tutaj”.

Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.